Feikens Montage biedt in de regio Groningen gevelbekleding van de hoogste kwaliteit

Feikens Montage levert en monteert gevelbekleding van de hoogste kwaliteit bij u in de regio Groningen. Wij bieden onder andere:
* Gevelbekleding
* Dakrandpanelen(zoals boeidelen en windveren)
* Dakgootbekleding

Kunststof gevelpanelen

Kunststof gevelpanelen zijn op zich niet nieuw. Het gladde oppervlak mist in veel gevallen de warme uitstraling van hout. Onze Keralit geveldelen zijn echter niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn ook nog eens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn. Daarbij is Keralit kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. En zal het nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn. Vandaar dat u bij ons maar liefst 10 jaar garantie krijgt.

Kunststof dakranden

Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning, of het nu gaat om boeidelen, windveren of dakgootbekleding, ze vallen pas op als onderhoud nodig is. Dakranden zijn extra gevoelig voor weersinvloeden omdat ze op hoogte worden toegepast. Keralit, Deeplas en Polytech dakranden zijn allemaal ontwikkeld om de extreme variaties van ons klimaat te ondervangen. Schilderen wordt overbodig bij de keuze voor kunststof dakrandpanelen en dat spaart een hoop geld, tijd én het milieu. Samen met het complete pakket afwerkmaterialen wordt een kunststof dakrand strak, naadloos en compleet af te werken.

Voordelen

De voordelen op een rijtje:

  • Nooit meer schilderen 
  • Duurzaam 
  • Onderhoudsarm
  • Milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie
  • Vele kleuren en houtstructuren 

Wilt u een gratis kleurmonster ontvangen? U kunt hier een gratis kleurmonster aanvragen. Is het de juiste kleur? Dan komen wij graag langs voor montage.

Wilt u meer informatie ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier:

Offerte aanvragen ?

Vul het formulier hierboven in of bel ons direct voor een afspraak: