Kunststof dakgoten van Feikens Montage uit de regio Groningen: voor een duurzaam resultaat

Kunststof dakgoten van Feikens Montage uit de regio Groningen zijn in alle denkbare bouwstijlen verkrijgbaar en gaan decennia lang mee, zonder noemenswaardig onderhoud. Onze kunststof dakgoten bieden een snelle en praktische oplossing in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uiteraard kunnen de goten, windveren en boeidelen netjes op elkaar worden aangesloten, zodat overal waar onderhoud normaal gesproken nodig is, alles keurig ingepakt en beschermd is. Kortom, een permanente waarde vermeerdering van uw woning!

Voordelen

De voordelen van onze kunststof dakgoten:

  • Snelle montage
  • Dealer van Polytech Dakgoten (voorheen PatentGoot) 
  • Onderhoudsarm
  • Naadloos tot 13 meter
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Licht van gewicht doch oersterk
  • Verkrijgbaar in vele modellen en kleuren
  • Geen lastige reparatie- en verfklussen meer

Polytech dakgoten

Op het gebied van dakgoten werken wij samen met de beste leverancier, Polytech. Wilt u meer informatie over Polytech en de kunststof dakgoten die zij leveren? Bekijk hieronder drie voorbeelden van de meest gebruikte dakgoten.

Klassieke dakgoot met smetplank en gootklossen

Deze KLASSIEKE goot is een dubbelwandige kunststof goot met een strakke gootlijn, vervaardigd uit polymeer. Waarbij de smetplank en klossen zorgen voor een karakteristiek beeld aan het gebouw. Buitenwerkse maat 250mm x 285mm, naadloos tot 18000mm. De goot is leverbaar in de kleuren ral 9016 (wit) en ral 9001 (crèmewit). De gootklossen zijn verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, donkerrood, donkerblauw, antraciet, roomwit, wit en crémewit. Andere kleuren op aanvraag.

Rustieke dakgoot met smetplank en gootklossen

De RUSTIEKE goot is een dubbelwandige kunststof goot met een landelijk karakter, vervaardigd uit polymeer. Waarbij de smetplank zorgt voor een robuuste afbakening tussen het dak en de gevel. Om het landelijk karakter te benadrukken, is deze goot voorzien van gootklossen. De buitenwerkse maat is 200mm x 285mm en is naadloos leverbaar tot 18000mm. De goot is leverbaar in de kleuren ral 9016 (wit) en ral 9001 (crèmewit). De gootklossen zijn verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, donkerrood, donkerblauw, antraciet, roomwit, wit en crémewit. Andere kleuren op aanvraag.

Beauty dakgoot met smetplank en gootklossen

Deze BEAUTY goot is een dubbelwandige kunststof goot met een authentiek karakter, vervaardigd uit polymeer. De buitenwerkse maat is 250mm x 285mm en is naadloos leverbaar tot 18000mm. De goot inclusief de smetplank is leverbaar in de kleuren ral 9016 (wit) en ral 9001 (crèmewit). De gootklossen zijn verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, donkerrood, donkerblauw, antraciet, roomwit, wit en crémewit. Andere kleuren op aanvraag.

Download een overzicht van onze dakgoten:

U zoekt nieuwe dakgoten voor uw woning? Download dan hieronder een overzicht met de dakgoten wie wij kunnen plaatsen. Staat uw type er niet tussen, of heeft u nog een vraag ? Aarzel dan niet en vul het formulier onderaan deze pagina in!

Download hier ons overzicht

Wilt u meer informatie ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier:

Offerte aanvragen ?

Vul het formulier hierboven in of bel ons direct voor een afspraak: