Stijlvolle kunststof dakramen voor particulier en bedrijf in Groningen en omstreken

Het assortiment kunststof dakramen dat wij leveren en monteren zijn van het merk 4LOOK Nederland.

U heeft ruimte keuze uit tuimelramen, top-tuimelramen, en binnenkort ook uitzetramen. De ramen zijn verkrijgbaar in vele standaard afmetingen, welke gelijk zijn aan de maten van andere merken dakramen. Een ander type of merk dakraam vervangen is dan ook heel eenvoudig wanneer u kiest voor een kunststof dakraam van Feikens Montage uit de regio Groningen.

Heeft u een sparing die niet voldoet aan de standaard maten? Wij bieden zelfs de mogelijkheid uw dakraam op maat te maken.

Feikens Montage

Onze kunststof dakramen zijn gemaakt van milieuvriendelijk, multi-kamer pvc-profielen. Helemaal lood- en cadmiumvrij en recyclebaar. De profielen zijn versterkt met 2mm gegalvaniseerd staal, en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, onder andere in de standaardkleur wit. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een eiken-, walnoot-, grenen- en vurenlook.

De gootstukken zijn van aluminium en standaard gecoat in RAL 7024. Deze zijn tegen een meerprijs ook verkrijgbaar in koper, titaanzink en in elke gewenste RAL-kleur.

De ramen zijn standaard voorzien van gehard, isolerend glas (Hr++) , montagebeugels en een waterkerend dampopen manchet.

Op al onze dakramen bieden wij een fabrieksgarantie van 15 jaar.

Accessoires

De accessoires die we u bij uw kunststof dakramen kunnen leveren zijn rolgordijnen , verduisteringsgordijnen , insectenhorren en rolluiken. De rol- en verduisteringsgordijnen zijn in een breed scala aan uni-kleuren en dessins te verkrijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier:

Offerte aanvragen ?

Vul het formulier hierboven in of bel ons direct voor een afspraak: