Stijlvolle kunststof dakramen voor particulier en bedrijf in Groningen en omstreken

VELUX dakraam - kies voor het origineel


Dakraam aanschaffen? Kies dan voor VELUX. Want wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want bij VELUX hebben ze al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. Hieronder treft u een overzicht van wat ze zoal te bieden hebben aan dakramen (of dakvensters zoals ze ook wel genoemd worden). Maak uw keuze en lees snel meer. En als u het dakraam gevonden heeft wat bij uw dromen en wensen past, dan helpen we u uiteraard ook graag verder om die droom te realiseren. Zo komt uw nieuwe dakraam weer een stap dichterbij.

Tuimelvensters

GGL/GGU

Frisse lucht in een handomdraai met het VELUX tuimelvenster. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De innovatieve bedieningshandgreep aan de bovenkant zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een vergelijkbaar raam met bediening aan de onderzijde. U heeft een fantastisch uitzicht als u staat en als u zit.

Voordelen

  • Praktisch, zelfs als u meubels onder het dakraam plaatst
  • Eenvoudig open en dicht te doen met de vensterbrede bedieningshandgreep
  • De lage positionering zorgt voor meer flexibiliteit en een fantastisch uitzicht 

Accessoires

De accessoires die we u bij uw kunststof dakramen kunnen leveren zijn rolgordijnen , verduisteringsgordijnen , insectenhorren en rolluiken. De rol- en verduisteringsgordijnen zijn in een breed scala aan uni-kleuren en dessins te verkrijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier:

Offerte aanvragen ?

Vul het formulier hierboven in of bel ons direct voor een afspraak: